Spring naar inhoud
1 mei 2019

N3 afgesloten vanaf Laan der VN tot Rijksstraatweg vanaf 3 mei 22.00 uur

Komend weekend is de N3 in zuidelijke richting, tussen de Laan der Verenigde Naties en de Rijksstraatweg, afgesloten. Het werk start vrijdag 3 mei om 22.00 uur en duurt tot maandag 6 mei 05.00 uur.


Tijdens de weekendafsluiting wordt er gewerkt aan het vervangen van asfalt, het vernieuwen van de verkeerslichten en de verlichting. Ook zijn er voorbereidende werkzaamheden voor het toekomstige nieuwe viaduct over de A16, zoals het plaatsen van heipalen en het vervangen van de vangrail.


Vanaf de N3 en de A16 (vanuit Breda) kunt u niet naar de Kiltunnel/'s- Gravendeel, Dordt-West en Amstelwijck. Ook zijn de opritten naar de A16 vanuit Papendrecht niet te bereiken. U wordt via afslag Dordrecht-Centrum zowel op de N3 als de A16 omgeleid.


Rijkswaterstaat pakt de doorstromingsproblemen van het verkeer op het knooppunt A16/N3 aan. Dat doen ze met de aanleg van een nieuwe oprit vanaf de N3 naar de A16. Er wordt een kwart klaverblad aangelegd met een lange invoegstrook. Meer informatie vindt u op www.rijkswaterstaat.nl


Kaartje omleidingen afsluiting N3 weekend 3 mei 2019