Spring naar inhoud

Bewoners

Wonen, werken en ondernemen vindt in de Westelijke Dordtse Oever naast elkaar plaats. Door het gebied heen vind je verschillende kleine woongebieden. Pittoreske woningen aan de dijken. Pareltjes in het groen. Bewoners die trots zijn om hier te wonen.

Bewoners betrokken

Met de bewoners van de Wieldrechtse Zeedijk en omgeving wordt regelmatig gesproken over de ontwikkelingen in hun gebied. Vertegenwoordigers van de bewoners spreken regelmatig met de programmamanager Madelon Soeteman en de projectleider infrastructuur Walter van Beers.  Daarnaast is er ook een nieuwsbrief waarmee de bewoners Wieldrechtse Zeedijk e.o. ge├»nformeerd worden. De nieuwsbrief wordt huis-aan-huis verspreid.

Bewonersoverleg Westelijke Dordtse Oever

Om u te informeren en om mee te praten over de ontwikkelingen op de gehele Westelijke Dordtse Oever zijn wij  op zoek naar vertegenwoordigers van de bewoners van Wieldrecht, het Schotman-terrein, de Wieldrechtse Zeedijk/Tweede Tol, de Rijksstraatweg en Willemsdorp. Wilt u meedoen? Meldt u zich aan bij op 078-770 4288 of mail naar westelijkedordtseoever@dordrecht.nl