Spring naar inhoud
4 oktober 2019

17 okt Gebiedsinformatiemarkt op Dordtse Kil Businessdag

Op 17 oktober wordt voor het eerst dit jaar de Dordtse Kil BusinessDag georganiseerd. Een initiatief van Dordtse Kil In Business. Op deze beurs komen bedrijfsleven, bewoners, overheid en betrokkenen op de Westelijke Dordtse Oever bij elkaar.


Deze combinatie staat garant voor een interessant programma, georganiseerd vanuit het bedrijfsleven, voor zowel ondernemers als bewoners. Voor u betekent dit in feite dat we de 'aloude' Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever in een nieuw jasje hebben gestoken. Wat blijft is dat we u informeren over de ontwikkelingen en werkzaamheden op de Westelijke Dordtse Oever.


Ik nodig u dan ook van harte uit voor de 1e Dordtse Kil BusinessDag op donderdag 17 oktober 2019 tussen 15.00 en 20.00 uur, in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht. 


Welkom op de Dordtse Kil BusinessDag


Naast de beursvloer worden er presentaties gegeven door o.a. Rijkswaterstaat en gemeente en wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel, waar u kunt kennismaken met de ondernemers en bewoners uit uw omgeving. 


Dagprogramma

15.00 
Beursvloer geopend voor bezoekers
15.30
Opening Dordtse Kil BusinessDag door dagvoorzitter Michel van Keulen, in gesprek met wethouder Maarten Burggraaf en Joyce Lipman
16.30
Presentatie

Korte inleiding door wethouder Rik van der Linden

Werkzaamheden voor DistriPark Dordrecht op de Westelijke Dordtse Oever- door gemeente Dordrecht

Hoe staat het met de werkzaamheden aan A16/N3, groot onderhoud N3 en A15- door Rijkswaterstaat

Niet meer bereikbaar? Dat willen we toch niet?- door Anna Schouten van Samen Bereikbaar
17.30
Workshop -Zero emissie logistiek over ontwikkelingen en kansen voor duurzaam vrachtvervoer op de Westelijke Dordtse Oever- door Natuur & Milieu, Stichting Elaad en Stedin
18.00
Netwerkborrel


Bent u nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken van de werkzaamheden op de Westelijke Dordtse Oever, de planning en de ontwikkelingen voor DistriPark Dordrecht (voorheen Dordtse Kil IV)? Loopt u dan vooral binnen op 17 oktober tussen 15.00 en 20.00 uur.


 


Het evenement is gratis toegankelijk. We vragen u wel zich aan te melden op www.dkib.nl/businessdag