Spring naar inhoud
16 december 2020

Dylan Steel Solutions vestigt zich op DistriPark Dordrecht

Na Crocs Europe B.V. en ELCEE komt ook DYLAN Steel Solutions naar DistriPark Dordrecht. DYLAN maakt hoge kwaliteit stalen buizen en onderdelen voor de energiesector, offshore en de petrochemische industrie.


Zij gaan 35.000m2 distributie- en kantoorruimte gebruiken van een nieuw gebouw dat de Dudok Groep uit Dordrecht gaat bouwen. Midden volgend jaar is het nieuwe gebouw klaar. 

Nieuw gebouw Dylan Steel op DistriPark Dordrecht


Wethouder economie Maarten Burggraaf is blij met de komst van DYLAN Steel Solutions op DistriPark Dordrecht: “Na de komst van Crocs is dit weer een prachtig ander internationaal bedrijf, wat gezien de toelevering aan de maritieme sector zeker thuishoort in de Drechtsteden. En wat ook belangrijk is: het levert extra banen op, dat is goed voor onze inwoners die op zoek zijn naar een baan in de logistieke sector.” 


Dylan Steel zocht een nieuwe goed bereikbare locatie in de buurt van de Hoeksche Waard. DistriPark Dordrecht heeft een directe aansluiting met de A16 en er zijn belangrijke voorzieningen zoals hotels voor gasten en klanten. Dat maakte DistriPark Dordrecht tot een logische keuze. 


Meer informatie www.distriparkdordrecht.nl