Spring naar inhoud
3 juni 2020

Eerste bedrijf op DistriPark is Crocs Europe

Crocs Europe B.V. komt naar DistriPark Dordrecht, het nieuwe logistieke bedrijventerrein op de Westelijke Dordtse Oever. De bekende Amerikaanse producent van schoenen, sandalen en klompen neemt 35.000m2 af. De vestiging in Dordrecht biedt straks werk aan zo’n 200 tot 350 mensen. Daarmee wordt dit het grootste distributiecentrum van Crocs in Europa. Vandaag werd het officiële startsein gegeven voor de bouw met het slaan van de eerste paal. Crocs verwacht in het voorjaar van 2021 de deuren te openen.

Wethouder Maarten Burggraaf is trots dat een internationaal bedrijf als Crocs voor DistriPark Dordrecht heeft gekozen: “Zeker in de huidige economisch onzekere tijden is de voortvarendheid van deze ontwikkeling een zeer positief signaal. Het feit dat een aansprekende internationale naam als Crocs kiest voor Dordrecht en de Drechtsteden geeft aan dat we alles in huis hebben om aan de wensen van logistieke bedrijven te voldoen. Dat wisten we, maar het is fijn dat dit nu ook bevestigd wordt door de komst van dit bedrijf.” eerste paal Crocs Europev.l.n.r. Maarten Burggraaf wethouder economie, Ivo van der Mark CEO Hercuton, Adrian Holloway general manager Crocs Europe

Arbeidsplaatsen

De komst van Crocs levert de gemeente en de regio ongeveer 200 tot 350 extra arbeidsplaatsen op. Dat is goed nieuws voor onze inwoners die graag aan de slag willen in de logistieke dienstverlening. En dit is nog maar het begin. We zijn in gesprek met meerdere geïnteresseerde bedrijven voor de andere kavels van DistriPark Dordrecht dat we fasegewijs ontwikkelen. Onlangs werd bekend dat ook Dylan Steel Solutions 35.000 m2 afneemt op DistriPark Dordrecht. Dit levert ongeveer 130 extra arbeidsplaatsen op.


Meer informatie staat op www.distriparkdordrecht.nl