Spring naar inhoud
20 november 2020

ELCEE verhuist naar DistriPark Dordrecht

Het Dordtse bedrijf ELCEE verhuist van Dordtse Kil I naar het nieuwe DistriPark Dordrecht. Borghese Logistics uit Nijkerk gaat de logistieke ruimte aan ELCEE verhuren. ELCEE maakt producten en assemblages voor de scheepsbouw, offshore, transport en machinebouw. De oplevering van het pand staat gepland voor medio 2021.   ELCEE op DistriPark Dordrecht


ELCEE gaat zich vestigen in het nieuwe distributiecentrum dat Borghese Logistics gaat bouwen op DistriPark Dordrecht. ELCEE gaat 14.000 van de 22.000 vierkante meter gebruiken voor met name opslag van materialen en producten.

Werkgelegenheid

Er werken straks ongeveer 140 medewerkers op de nieuwe locatie. In totaal heeft ELCEE 300 medewerkers op 18 locaties wereldwijd, waarvan een derde in Azië. Dat het hoofdkantoor in Dordrecht is en blijft, stemt wethouder Maarten Burggraaf trots: “Nadat we eerder met Crocs al een aansprekend, nieuw bedrijf op DistriPark Dordrecht mochten verwelkomen, ben ik erg blij dat we ook plaats kunnen bieden aan een echt Dordts bedrijf als ELCEE. Maar tegelijk ook een bedrijf dat een grote internationale speler is in deze markt. Door ze de mogelijkheid te geven om binnen onze gemeente door te groeien, zorgen we er ook voor dat werkgelegenheid voor Dordrecht en de Drechtsteden behouden blijft.”


Meer informatie over DistriPark Dordrecht vindt u op www.distriparkdordrecht.nl