Spring naar inhoud
2 april 2020

Wantijbrug 3 april weer open

Na ruim tien weken gaat de Wantijbrug weer open voor auto- en vrachtverkeer. Vanaf 20 januari heeft Rijkswaterstaat hard gewerkt aan de renovatie van de brug. En ondanks het coronavirus is de brug toch op tijd klaar. Vanaf vrijdagochtend 05.00 uur kan iedereen weer over de brug rijden.


Voor dat het zover is, moet Rijkswaterstaat eerst de verkeersmaatregelen weghalen. Daarom is de N3 in de nacht van 2 op 3 april voor een deel afgesloten. De nachtafsluiting begint op donderdagavond 2 april om 19.00 uur. En stopt op vrijdagochtend 3 april om 05.00 uur.Wantijbrug

N3 van noord naar zuid

Tijdens de nacht is de N3 van noord naar zuid afgesloten. Het gaat om het stuk tussen de A15 en de afslag Provincialeweg/Werkendam. Je kunt dan niet van de A15 naar Dordrecht. Omrijden kan via de A16.

N3 van zuid naar noord

Vanuit het zuiden is de N3 afgesloten tussen afslag Copernicusweg en afslag Merwedestraat/Staart. Het verkeer kan nog wel afslag Copernicusweg nemen. Het is advies is om naar Dordrecht zoveel mogelijk te rijden via de A16. En dan afslag 21 Dordrecht Centrum te nemen.

Van en naar Dubbeldam en Stadspolders

Ook is de kruising Noordhoevelaan met de Provincialeweg afgesloten. Hier passen ze de belijning aan. Verkeer van en naar Dubbeldam en Stadspolders kan via de Noordendijk of via  Sterrenburg rijden.

Meer informatie

Wilt u meer lezen over deze werkzaamheden? Kijk dan op de speciale website: www.n3werkzaamheden.nl