Spring naar inhoud
22 mei 2019

Weekendafsluiting N3 vanaf Rijksstraatweg tot aan Laan der Verenigde Naties

Komend weekend is de N3 tussen de Rijksstraatweg en Laan der Verenigde Naties richting Papendrecht afgesloten. Het werk start vrijdag 24 mei om 22.00 uur en duurt tot maandag 27 mei 05.00 uur.


Rijkswaterstaat werkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe viaduct over de A16. Ook wordt het asfalt vervangen en vindt er noodzakelijk onderhoud aan de N3 plaats tussen de Rijksstraatweg en de Laan der Verenigde Naties.

Omleidingen

Verkeer dat vanuit Breda naar Papendrecht wil rijden kan het beste omrijden via de A16 en de A15. Vanaf de A16 vanuit Breda kunt u niet de afrit naar de N3 en de N217 (Kiltunnel/'s Gravendeel) nemen. Daarnaast is ook de oprit van de N3 richting Rotterdam afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via afslag Dordrecht-Centrum, zowel op de A16 als op de N3.
De oprit Sterrenburg/Copernicusweg van de N3 richting Papendrecht is afgesloten. Dit betekent dat verkeer vanuit Sterrenburg en Wilgenwende via de Copernicusweg of de Galileïlaan en de Kapteynweg naar de oprit bij de Laan der Verenigde Naties moet rijden.


Rijkswaterstaat pakt de doorstromingsproblemen van het verkeer op het knooppunt A16/N3 aan. Dat doen ze met de aanleg van een nieuwe oprit vanaf de N3 naar de A16. Er wordt een kwart klaverblad aangelegd met een lange invoegstrook. Meer informatie vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/hindera16n3

omleiding weekend 21 afsluiting N3 A16