Spring naar inhoud

Zon op bedrijfsdaken

Eigen groene stroom van uw dak zonder kosten en geregel

Wel profiteren van zonne-energie van uw eigen dak, maar geen kosten maken? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. De gemeente Dordrecht wil duurzaamheid op de Westelijke Dordtse Oever zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we alle ondernemers de mogelijkheid om mee te doen in het collectief 'Zon op bedrijfsdaken'.

 

Samen met energie adviesbureau ECONNETIC ontzorgen wij u volledig. We regelen de SDE+ subsidie, zorgen voor de investeringen, plaatsen de installatie en beheren de zonnepanelen.


Het enige wat u hoeft te doen is uw dak, voor vijftien jaar in te zetten voor zonnepanelen. Na deze periode zijn de zonnepanelen van u. U hoeft niet te investeren en maakt geen kosten. Wel profiteert u direct van de goedkope groene stroom van uw eigen installatie. U kunt wel mee investeren, uw opbrengsten zijn dan nog groter.

 

Alle ondernemers op de Westelijk Dordtse Oever met een dak van minimaal 150 m2 en bij voorkeur een grootverbruik-aansluiting, kunnen meedoen. In de eerste subsidieronde die in 2017 is gestart met 30 bedrijven is al subsidie gegeven voor 57.000 zonnepanelen. Een grote stap naar een energieneutraal Dordrecht. Maar er ligt nog een groot potentieel aan bedrijfsdaken. Daarom start er een tweede ronde.


Aanmelden kan via dordrecht.zonopbedrijfsdaken.nl